StavangerReidar Berges Gate 11
TauBergtunvegen 2
JærenArne Garborgs veg 22

Mer tid med
digitalt regnskap

De siste årene har Arkaden Tannhelse stadig vokst. Da de ble 13 medarbeidere, brukte de et digitalt regnskapssytem til å frigjøre tid.

Moe Rezai og Tor Einar Kjørkleiv syns det var tungvint å drive gjennom hver sine enkeltpersonforetak, med separate regnskap som krevde manuelt arbeid. Da spurte de Addvant om råd, og ble introdusert for regnskapssystemet PowerOffice Go.

Morten Mæhle, daglig leder i Addvant anbefalte Arkaden Tannhelse å etablere et aksjeselskap, og fra start ta selskapet inn i et digitalt regnskapssystem.

     – Morten mente denne prosessen var null problem, vi liker det når folk sier null problem, sier Kjørkleiv og ler.

     – At alt er digitalt er det beste med systemet som Addvant introduserte oss for, sier Rezai.

Han mener at de største fordelene med PowerOffice Go er at alt er digitalt, og de slipper å ta vare på kvitteringer, betale regninger og sende manuelt til regnskapsfører. 

Samme kost

mer tid

Tidligere hadde de en regnskapsfører som jobbet på gamlemåten, med papirer og permer. Selv om PowerOffice Go er et moderne og digitalt regnskapssystem, tror Kjørkleiv at prisen på regnskapstjenestene er nokså like.

Han peker på mobilen:

 

     – Jeg har appen rett her, så jeg kan fort finne ut hva det koster, men det er ikke der fokuset vårt ligger, tiden det frigjør er mer verdifull.

Med app fra regnskapssystemet Power Office Go tar han bilde av kvittering med mobil
Møte mellom regnskapsfører Morten Mæhle og tannlege Tor Einar Kjørklev i gangen på kontoret
Bor til tenner i ulike størrelser
Assistent sorterer utstyr til å rense tenner på klinikk i Stavanger

Kjørkleiv mener at prisen ikke blir høyere fordi regnskapssystemet er automatisert, som gjør at regnskapsfører bruker færre timer.

At alt er digitalt er det beste med systemet som Addvant introduserte oss for.

     – Om det så skulle vært noen tusenlapper ekstra betyr det lite, det har fjernet mye støy, som gjør at vi kan fokusere på driften.

Mer kontroll

på økonomien

Sammen med Addvant setter de opp budsjett for året, og har kvartalsvise møter hvor de går gjennom tall i det digitale regnskapssystemet. Rezai mener de får mye ut av det:

     – Vi ser på budsjett, kontra virkeligheten, og om vi har brukt for mye på noe, for eksempel forbruksvarer, så får vi en peiling og kan spørre: Hvorfor stemmer det ikke?

Før gikk de gjennom regnskapet ved årsslutt, og kunne korrigere til neste år. Nå kan de endre på forbruk allerede i første kvartal. Det gir dem mer kontroll:

Tannlegeassistent sjekker prøver og sorterer utstyr til tannsjekk
Tannleger går gjennom gangen på kontoret til Arkaden Tannhelse
Trekule som smiler er pynt på disken til Arkaden Tannhelse
Moe Rezai ler mens han blir intervjuet av regnskapsfører

     – I fjor var vi nesten på krona. Budsjettet stemte på en prikk. Jeg tror det var 500 kroner, det var helt utrolig, avslutter Rezai.

Daglig leder for byggebransjen snakker i mobiltelefon

«Det hadde
aldri gått uten»

En smart løsning mellom SmartDok og regnskapssystemet PowerOffice Go gir Morten Langvik muligheten til å kjøre lønn og fakturere; kun med et par tastetrykk.

«Det hadde
aldri gått uten»

En smart løsning mellom SmartDok og regnskapssystemet PowerOffice Go gir Morten Langvik muligheten til å kjøre lønn og fakturere; kun med et par tastetrykk.
Daglig leder for byggebransjen snakker i mobiltelefon

Ta kontakt for å lære mer om systemene som vil gi deg en enklere hverdag: post@addvant.no

Addvant / Et moderne regnskapskontor / © 2021